O Nas

Nasze wartości

Jesteśmy przekonani, że to co jemy zasadniczo wpływa na nasze zdrowie i możliwości, jakimi dysponujemy. Dlatego też dbamy o każdy szczegół przygotowywanych przez nas posiłków - czy to dla dorosłych, czy dla dzieci i młodzieży. Swoją codzienną działalność traktujemy jako zaszczyt dbania o zdrowie żywionych przez nas osób.

Podchodzimy do tego zadania z dużą świadomością i odpowiedzialnością, stąd w codziennej pracy kierujemy się uczciwością, oddaniem i pasją temu, czym się zajmujemy. Jesteśmy elastyczni i otwarci na zmiany. Systematycznie staramy się udoskonalać realizowane przez nas usługi gastronomiczne i edukacyjne.

Zespół

Bon appetit to obecnie grupa 40 osób, która jest do dyspozycji naszych Klientów. Są wśród nas kucharze z doświadczeniem w renomowanych restauracjach oraz osoby doświadczone w organizacji żywienia zbiorowego na dużą skalę.  Kadra zarządzająca to pasjonaci gastronomii z doświadczeniem w zarządzaniu gastronomią na skalę całego kraju oraz osoby biegłe we współpracy w segmencie b2b. Za kontakt z Klientami i logistykę odpowiadają sprawdzeni i dedykowani do tego menadżerowie.  

Mamy w zespole dietetyka, który czuwa nad bilansowaniem przygotowywanych posiłków oraz bezpieczeństwem przygotowania indywidualnych diet.

Nasz zespół to przede wszystkim dział produkcji: kucharze i ich pomocnicy, kierowcy oraz kelnerzy. Obsługują oni na codzień naszą kuchnię centralną i kuchnię wspierającą, trzy punkty wydawania posiłków oraz restaurację pracowniczą. Z racji skali realizowanych działań, kuchnia centralna pracuje 365 dni w roku przez 24 godziny na dobę.

Co jest największym atutem naszego zespołu? Naszym zdaniem to umiejętność współpracy i synergia doświadczenia, które powodują, że jesteśmy gotowi spełniać bardzo wysokie wymagania naszych Klientów.

Robert Suszko

Robert Suszko

Prezes Zarządu

robert.suszko@bonappetit.net.pl

Grzegorz Gruza

Grzegorz Gruza

Wiceprezes Zarządu

grzegorz.gruza@bonappetit.net.pl

Hubert Jędrulak

Hubert Jędrulak

Wiceprezes Zarządu

hubert.jedrulak@bonappetit.net.pl

Jaroslaw Adamski

Jaroslaw Adamski

dyrektor operacyjny

jaroslaw.adamski@bonappetit.net.pl

Łukasz Kirchner

Łukasz Kirchner

menedżer ds. rozwoju biznesu

lukasz.kirchner@bonappetit.net.pl

Beata Rutkowska

Beata Rutkowska

menadżer rozwoju produktu

beata.rutkowska@bonappetit.net.pl

Łukasz Mazuś

Łukasz Mazuś

menedżer ds. logistyki

lukasz.mazus@bonappetit.net.pl

Jacek Jakubczak

Jacek Jakubczak

szef kuchni

jacek.jakubczak@bonappetit.net.pl

Nasi partnerzy

Współpracujemy w zakresie zarządzania jakością żywienia, prowadzimy wspólne działania edukacyjne i badawcze.
Korzystamy z know-how zarządczego partnera, wspólnie prowadzimy projekt Menu Efektywnego Pracownika.
Korzystamy z rozwiązań IT partnera.

Media o nas