Logistyka

Dynamika rozwoju nowoczesnych technologii logistycznych – do których mamy dostęp – pozwala nam stale podnosić jakość dostarczania posiłków. Wypracowany przez nas system pakowania i dowozu dań, gwarantuje naszym Klientom posiłki dowiezione na czas, na miejsce i tak gorące, aby w chwili ich podania miały właściwą temperaturę.

Do transportu potraw ciepłych – przy dużych zamówieniach – używamy termoportów szufladowych, w których  umieszczamy przykryte brytfanny zawierające poszczególne składniki dań. W ten sposób możemy gwarantować zachowanie temperatury, naturalnego kształtu i wyglądu naszych potraw.

Zupy transportowane są w specjalnie do tego przystosowanych termosach stalowych z zapięciami klamrowymi. Diety pakowane są do pojedynczych, małych termosów lub pojemników, a każdy z nich jest oddzielnie oznakowany.

Gwarantujemy profesjonalną postawę 100% naszego personelu. Mamy świadomość, że nasi Klienci oczekują od nas wysokich standardów w kontekście produktu, logistyki jak również kontaktu. Nasi kierowcy cechują się wysokim poziomem kultury osobistej i komunikatywnością. To oni na co dzień reprezentują nas przed Państwem.